رئیس بازرسی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه؛

حضور به موقع ماموران پلیس کرمانشاه دختر جوان را از مرگ نجات داد

رئیس بازرسی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه گفت: دختر جوانی که در یکی از محلات شهر کرمانشاه قصد خودکشی داشت با حضور به موقع ماموران کلانتری ۱۶ سعدی و اقدامات روانشناسی لازم، از تصمیم خود منصرف و از مرگ نجات پیدا کرد.
کد خبر: ۱۵۳۹۲۲۷

جام جم آنلاین؛ سرهنگ اسماعیل طاهری اظهار کرد: پس از اعلام مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر اینکه دختر جوانی در محله نقلیه کرمانشاه قصد خودکشی و پائین انداختن خود از ساختمانی چند طبقه را دارد، تیمی از ماموران کلانتری ۱۶ سعدی به سرعت در محل حاضر شدند.

وی ادامه داد: سرگرد صفدر مرادی رئیس کلانتری به همراه سرگرد یحیی حقی پور و کارمندان سمیه صفایی پور و فاطمه آقایی با حضور در محل مشاهده کردند دختر جوانی با حضور در ساختمانی چند طبقه قصد دارد خود را به پایین پرتاب و به زندگیش پایان دهد.

سرهنگ طاهری یادآور شد: ماموران یاد شده به سرعت وارد عمل شده و از آن جایی که هر لحظه امکان داشت دختر جوان خود را به پایین پرتاب کند با کارهای روانشناختی و اقدامات لازم در نهایت موفق شدند وی را از تصمیم خود منصرف و او را از مرگ نجات دهند.

رئیس بازرسی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه تصریح کرد: این اقدام ماموران پلیس کلانتری سعدی و نجات جان دختر جوان باعث تحسین شهروندان حاضر در محل و قدردانی آن ها از همکاران شد.

وی در پایان با قدردانی از تلاش سرگرد مرادی، سرگرد حقی پور و کارمندان صفایی پور و آقایی به خاطر اهتمام در نجات جان دختر جوان، گفت: این افراد به خاطر اقدام انسان دوستانه خود مورد تشویق قرار گرفتند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها