به گزارش جام جم آنلاین، ابراهیم رضایی با اشاره به جلسه فوقالعاده امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در خصوص حوادث، ناآرامیها و اغتشاشات اخیر در کشور، گفت: در این جلسه فرماندهان فراجا گزارشی از وضعیت کشور درخصوص بخشها و استانهای مختلف ارائه کردند.
وی توضیح داد: براساس گزارش ارائه شده، همکاری مردم موجب کاهش اعتراضات شده است به همین دلیل نیروهای رژیم صهیونیستی و امریکا به سوی مردم تیراندازی کردند تا مردم ما را در پروژه کشتهسازی به شهادت برسانند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: در این جلسه گفته شد که امریکا و رژیم صهیونیستی اعتراضات را مسلحانه کردند و باعث تلفات عدهای از مردم شدند.
به گفته رضایی، در این جلسه اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ضمن قدردانی از تلاشهای فراجا و پرسنل خدوم آن بر لزوم روشنگری نخبگان و جناحها در حوادث اخیر، برخورد قاطع با اغتشاشگران و ناامنکنندگان، حمایت از نیروهای انتظامی، لزوم ارتباط بهینه مسئولان با مردم، محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی و امریکا و رسیدگی به وضعیت اقتصادی جامعه و مردم تاکید کردند.
رضایی با اشاره به اظهارات رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در این جلسه گفت: عزیزی رییس کمیسیون بیان داشت که ما همه کشتهشدگان را ضدانقلاب نمیدانیم.
او ضمن تاکید بر لزوم وحدت همه مسئولان، یادآور شد که اغتشاشات، ادامه جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و امریکا علیه ملت ایران است چون آنها در جنگ ۱۲ روزه نتیجه نگرفتند لذا فاز جدیدی از توطئه علیه نظام اسلامی و ملت ایران را در پیش گرفتند.
اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با مردی که زندگیاش با یک نصیحت متحول شد
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس
علیرضا اکبرپور در گفتوگو با «جامجم»: