مدیرکل هواشناسی خوزستان پیش بینی کرد

بارش باران در خوزستان از امشب

مدیرکل هواشناسی خوزستان از عبور موج ضعیف بارشی از امشب تا چهارشنبه خبر داد که موجب ابرناکی در اغلب نقاط استان، بارش‌های پراکنده در نیمه شمالی و شرقی و بارش برف در ارتفاعات خواهد شد.
کد خبر: ۱۵۳۵۵۴۰

جام جم آنلاین - خوزستان، محمد سبزه‌زاری ظهر امروز سه شنبه بیان کرد: پس از این موج، تا اوایل هفته آینده جو پایدار بر استان حاکم می‌شود که در این مدت مه صبحگاهی و شامگاهی به‌ویژه در جاده‌های مواصلاتی و افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهر‌های صنعتی و بزرگ پدیده غالب خواهد بود.

وی افزود: امروز افزایش یک تا سه درجه‌ای دما پیش‌بینی می‌شود و تا پایان هفته تغییرات محسوسی در دما انتظار نمی‌رود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان ادامه داد: در شبانه‌روز گذشته، گتوند با دمای ۲۲.۵ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و ایذه با ۱.۴ درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان گزارش شده‌اند. همچنین اهواز به بیشینه دمای ۲۱.۱ و کمینه ۶.۷ درجه سانتیگراد رسیده است.

سبزه زاری تأکید کرد: شرایط پایدار هوا اگرچه آرامش نسبی ایجاد می‌کند، اما همزمان تهدیدی جدی برای کیفیت هوا در کلان‌شهر‌ها محسوب می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها