تمجید رئیس دفتر سازمان یونیسف در ایران از اقدامات تربیتی در کانون اصلاح و تربیت یزد

هدف از سفر آشنایی با کانون اصلاح و تربیت بود

کد خبر: ۱۵۳۴۶۳۲

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، رئیس دفتر سازمان یونیسف در ایران پس از بازدید کانون اصلاح و تربیت یزد ضمن قدردانی از هماهنگی بابت سفر به یزد گفت: هدف از سفر به یزد آشنایی با کانون اصلاح و تربیت این شهر بود.

چیتارو افزود: ۳۰ کانون اصلاح و تربیت در سراسر ایران داریم که این اولین مرکزی است که من بازدید دارم.

وی اظهار داشت: در این کانون از مشارکت جامعه و تشکل ها برای بازتوانی و اصلاح و تربیت کودکان استفاده می‌شود که امیدوارم تمامی این خدمات  در سایر کانون های اصلاح تربیت کشور نیز انجام بشود.

رئیس دفتر سازمان یونیسف در ایران افزود: اگر در سایر استان‌ها نیاز به حمایت است، یونیسف آمادگی دارد تا حمایت ها و مساعدت ها را فراهم کند.

چیتارو گفت: در خصوص کودکانی که مرتکب جرم می شوند، درست است که در قبال جرم صورت گرفته مسئولیت دارند اما در کنار آن، افراد دیگری هم مسئول هستند و دلیل حضور بچه ها در این مرکز آن است که این افراد مثل والین و معلمان وظایف خود را درست انجام نداده اند.

وی همچنین افزود: جرم هویت انسانی فرد را تحریف نمی‌کند و این کودکان باید فرصت دوباره زیستن را داشته باشند تا به جامعه بازگردند.

رئیس دفتر سازمان یونیسف در ایران ضمن قدردانی از تدبیر دستگاه قضایی به دلیل‌ اجرای مجازات های جایگزین حبس برای کودکان بزهکار گفت: به عنوان یونیسف اعلام می‌کنم خدمات و اقداماتی که در کانون اصلاح و تربیت یزد انجام می شود بسیار ارزشمند است و امیدوارم بستری فراهم شود تا این دست خدمات در دسترس افرادی که بزهکاری انجام نداده اند نیز قرار گیرد .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها