کارشناس سازمان هواشناسی استان ایلام خبر داد

ورود سامانه بارشی جدید به استان ایلام

کارشناس سازمان هواشناسی استان ایلام از ورود یک سامانه بارشی جدید به استان ایلام خبر داد و گفت: فعالیت این سامانه بارشی از بعداز ظهر امروز آغاز خواهد شد.
کد خبر: ۱۵۳۴۰۶۰

ساسان رستمی در گفت‌و‌گو با خبرنگارجام جم آنلاین در ایلام از ورود یک سامانه بارشی جدید به استان ایلام خبر داد و افزود: فعالیت این سامانه از بعدازظهرامروز چهارشنبه آغاز شده است و تا پیش از ظهرفردا  پنجشنبه ادامه خواهد داشت.

وی از وزش باد شدید تا به‌نسبت شدید در طول فعالیت سامانه خبر داد و افزود: بارش باران و رعد و برق در ارتفاعات و بارش برف و تگرگ در بعضی نواحی سردسیر از اثرات سامانه بارشی است.

کارشناس سازمان هواشناسی استان ایلام با اشاره به اینکه نیمه جنوبی و نیمه شرقی استان بیشتر تحت تأثیر این سامانه قرار خواهند گرفت گفت: آب‌گرفتگی معابر، اختلال در تردد، سیلابی شدن مسیل‌ها و لغزندگی جاده‌ها از دیگر اثرات سامانه بارشی است.

رستمی با اشاره به کاهش دید افقی به دلیل مه و بارش افزود: احتمال آسیب به سازه‌های سبک و موقتی و خطر صاعقه به ویژه در ارتفاعات وجود دارد، از همشهریان درخواست می‌شود در حریم مسیل‌ها و رودخانه‌ها توقف نداشته باشند و از صعود به ارتفاعات خودداری کنند.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها