گلنور؛

از روشنایی صنعت تا روشن نگه‌داشتن چراغ ورزش

بازدید ویژه مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان از شرکت گلنور، علاوه بر معرفی ظرفیت‌های صنعتی این مجموعه، بار دیگر اهمیت نقش بخش خصوصی در توسعه ورزش و بهره‌گیری از ماده ۲۷ برای تکمیل و نگهداری زیرساخت‌ها را برجسته کرد.
کد خبر: ۱۵۳۳۵۲۷

جام جم آنلاین اصفهان؛در جریان بازدید، مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان به همراه معاونان خود با توانمندی‌ها و خطوط تولید پیشرفته شرکت گلنور، بزرگ‌ترین تولیدکننده تجهیزات روشنایی در خاورمیانه، آشنا شدند. آزمایشگاه‌های معتبر، کارگاه‌های سازه‌های فلزی و تجربه اجرای پروژه‌های روشنایی اماکن ورزشی، جایگاه این شرکت را در صنعت نور کشور متمایز کرده است.

مهندس محمد امینی، مدیرعامل گلنور، با تأکید بر نقش بی‌بدیل بخش خصوصی در ورزش گفت: «گلنور از سال ۹۵ وارد عرصه بسکتبال شد و امروز پرچم اصفهان را در لیگ برتر بالا نگه داشته است. حدود ۷۰ درصد ترکیب تیم ما بازیکنان بومی هستند و امیدواریم این مسیر انگیزه‌ای برای سایر بخش‌های خصوصی ایجاد کند.»

وی همچنین به ماده ۲۷ قانون الحاق اشاره کرد و آن را فرصتی کلیدی برای واگذاری اماکن ورزشی نیمه‌تمام و تکمیل آن‌ها توسط بخش خصوصی دانست. به گفته او، این ماده می‌تواند تحولی جدی در زیرساخت‌های ورزشی استان ایجاد کند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان نیز با استقبال از این دیدگاه، ماده ۲۷ را «تنها راه حل افزایش سرانه ورزشی استان و کشور» عنوان کرد و گفت: «۱۶ پروژه مرتبط با ماده ۲۷ در دستور کار است که مجموع آن‌ها با کل سرانه ورزشی ۳۱ استان کشور برابری می‌کند و نشان‌دهنده ظرفیت بالای این قانون است.»

بازدید  مسئولان ورزش استان از گلنور نشان داد هم‌افزایی صنعت و ورزش—به ویژه با بهره‌گیری از ماده ۲۷—می‌تواند چراغ ورزش اصفهان را روشن نگه داشته و مسیر پیشرفت نسل جدید ورزشکاران استان را هموار سازد.

هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین اصفهان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

نیازمندی ها