سرای سخن در یزد

۶۰ اثر به دبیرخانه جشنواره رسید

۶۰ اثر به دبیرخانه جشنواره رسید
رئیس نخستین دوره جشنواره «سرای سخن» از واصل شدن ۶۰ اثر به دبیرخانه این رویداد خبر داد و اعلام کرد: علاقه‌مندان تا ۳۰ آذرماه فرصت دارند آثار خود را در بخش‌های گویندگی و اجرای صحنه به جشنواره ارسال کنند.
کد خبر: ۱۵۳۲۷۳۴

به گزارش خبرنگار جام‌جم آنلاین یزد، مهدی قانع روز سه‌شنبه در نشست خبری افزود: جشنواره «سرای سخن» در دو بخش گویندگی و اجرای صحنه برگزار می‌شود؛ بخش گویندگی ویژه دو گروه سنی دانش‌آموزان و بزرگسالان است و بخش اجرای صحنه نیز چهار رده سنی کودکان، نوجوانان، بزرگسالان و حرفه‌ای را شامل می‌شود.

وی با بیان اینکه این جشنواره بر موضوعات متنوعی تمرکز دارد، اظهار کرد: محورهای محتوایی جشنواره شامل ورزش و سلامت، جوانی جمعیت، معرفی مفاخر یزد و ایران، آیین‌ها و فرهنگ‌های ملی و محلی، وطن‌دوستی، صله‌رحم، احترام به بزرگترها، همسایه‌داری، حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، محبت به خانواده، سلامت روان، پرهیز از اسراف و تجمل‌گرایی، فرهنگ ترافیک و پسماند است.

قانع با تأکید بر اهمیت این رویداد در ارتقای مهارت‌های گفتاری هنرمندان افزود: جشنواره «سرای سخن» فرصت مناسبی برای تعامل میان گویندگان، مجریان و فعالان این حوزه فراهم کرده و در حاشیه آن دوره‌های آموزشی نیز به‌منظور ارتقای سطح حرفه‌ای شرکت‌کنندگان برگزار می‌شود. وی همچنین ایجاد بانک اطلاعاتی از هنرمندان و علاقه‌مندان و ترویج فضائل اخلاقی از طریق کلام و رسانه را از دیگر اهداف جشنواره برشمرد.

به گفته وی، ۱۲ داور از استان یزد آثار شرکت‌کنندگان را بررسی خواهند کرد و مجموعاً ۱۵ میلیون تومان جایزه نقدی به برگزیدگان هر بخش اهدا می‌شود.

در ادامه این نشست، رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد نیز با اشاره به حمایت‌های این سازمان از جشنواره گفت: علاوه بر پشتیبانی مالی، شهرداری نقش معنوی و همراهی مؤثری در برگزاری این رویداد دارد.

مصطفی زارع‌زاده با بیان اینکه مردم یزد در بسیاری از عرصه‌ها پیشتاز کشور بوده‌اند افزود: با وجود ظرفیت‌های قابل‌توجه، حوزه فن بیان در این استان همچنان نیازمند تقویت است. وی رویکرد اجتماعی جشنواره «سرای سخن» و توجه آن به آسیب‌های فرهنگی را اقدامی مؤثر دانست که بخشی از مسئولیت نهادهای فرهنگی را کاهش داده است.

newsQrCode
برچسب ها: جشنواره سخن سرا
ارسال نظرات

نیازمندی ها