به گزارش جام جم آنلاین از سایت فدراسیون جهانی اسکواش، اقتداری ۲۶ ساله با عملکرد الهامبخش خود، تنها سه امتیاز با ثبت یکی از بزرگترین شگفتیهای تاریخ اسکواش فاصله داشت، بازی را به لرزه درآورد.
وی در گیم نخست مقابل واتانابه ۴ به ۷ نتیجه را واگذار کرد، اما اقتداری با درخشش خود بدون ترس حمله کرد و با دو برد شایسته ۷ بر ۳، برترین بازیکن مسابقات را در حالی که در حال دست و پا زدن بود شکست داد.
اقتداری بازی چهارم را خیلی قبل از اینکه واتانابه آرامش خود را بازیابد، آغاز کرد، اما بازی را با نتیجه ۷ بر ۴ مغلوب شد. سپس در بازی تعیینکننده، حریف ژاپنی با نتیجه ۷ بر ۱ حریف اقتداری را شکست داد و به سختی با نتیجه ۳ – ۲ به پیروزی رسید و عملکرد خوب اقتداری مورد تحسین سایت فدراسیون جهانی قرار گرفت.
در بازیهای بعد سپهر اعتماد پور برابر تسوکه ۰ – ۳ مغلوب شد و فاطمه فلاحتی به رغم پیروزی در گیم نخست برابر میدوری کاوا در مجموع با قبول باخت ۱ – ۳ میدان را به حریف واگذار کرد.
فردا در ادامه مسابقات تیم کشورمان از ساعت ۱۱ صبح به وقت تهران به مصاف مصر قهرمان جهان میرود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی