اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
جام جم قزوین - حمید بابایی با اعلام این خبر گفت: در این پرونده یک متهم حقوقی "شرکت صدرا سپهر سازه" و یک متهم حقیقی، با انعقاد قراردادهای مشارکت مدنی و مضاربه صوری، اقدام به جمعآوری مبلغی در حدود ۱۸۰ میلیارد تومان از ۸۲۹ نفر کردهاند.
بابایی اضافه کرد: بررسیهای کارشناسی و اظهارات شاکیان نشان میدهد این شرکت علیرغم ادعای فعالیت در حوزه اقتصادی، عملاً هیچ گونه فعالیت اقتصادی مولد و قانونمندی در این زمینه نداشته و صرفاً به منظور پرداخت سود به سرمایهگذاران اولیه از محل جذب منابع جدید، شکل گرفته بود.
قاضی شعبه اول دادگاه تجدید نظر استان قزوین افزود: وجوه کلان دریافتی از مردم، به جای سرمایهگذاری در طرحهای تولیدی، صرف خرید املاک و خودروهای لوکس برای متهمان، پرداخت سودهای غیرمتعارف به سرمایهگذاران قبلی و نیز ورود به بازارهای پر نوسان مانند ارز دیجیتال شده است.
وی تصریح کرد: این شیوه عمل، مصداق بارز "تجهیز و جذب سرمایه غیرمجاز" و تشکیل یک شبکه هرمی مالی است که در نهایت منجر به تضییع حقوق و حیف و میل اموال تعداد زیادی از شهروندان شده است.
قاضی شعبه اول دادگاه تجدید نظر استان قزوین در پایان خاطرنشان کرد: این پرونده هماکنون در دادگاه در حال رسیدگی است و بعد از اخذ اظهارات طرفین و رفع نقایص پرونده، رای قطعی صادر خواهد شد.
اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با مردی که زندگیاش با یک نصیحت متحول شد
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس
علیرضا اکبرپور در گفتوگو با «جامجم»: