پیش‌بینی بارش باران در شمال غرب و غرب کشور و ارتفاعات و دامنه‌های جنوبی البرز

سازمان هواشناسی پیش‌بینی‌کرد: امروز (دوشنبه) با فعالیت سامانه بارشی در برخی مناطق شمال غرب، غرب و ارتفاعات و دامنه‌های جنوبی البرز، افزایش ابر، بارش باران، وزش باد شدید موقت و در ارتفاعات بارش برف داشته باشیم.

به گزارش ایرنا از سازمان هواشناسی، امروز (دوشنبه) از غلظت آلاینده‌های جوی در استان‌های واقع در شمال غرب و غرب و سه شنبه در مناطق مرکزی و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز کاسته می شود.



همچنین با فعالیت سامانه بارشی در روز سه شنبه، در برخی مناطق اصفهان، غرب سواحل دریای خزر و ارتفاعات و دامنه های زاگرس مرکزی و ارتفاعات شمال غرب کشور، افزایش ابر، بارش باران، وزش باد شدید موقت و در ارتفاعات بارش برف پیش بینی می شود.
سازمان هواشناسی پیش‌بینی‌کرد: امروز (دوشنبه) با فعالیت سامانه بارشی در برخی مناطق شمال غرب، غرب و ارتفاعات و دامنه‌های جنوبی البرز، افزایش ابر، بارش باران، وزش باد شدید موقت و در ارتفاعات بارش برف داشته باشیم. به گزارش ایرنا از سازمان هواشناسی، امروز (دوشنبه) از غلظت آلاینده‌های جوی در استان‌های واقع در شمال غرب و غرب و سه شنبه در مناطق مرکزی و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز کاسته می شود. همچنین با فعالیت سامانه بارشی در روز سه شنبه، در برخی مناطق اصفهان، غرب سواحل دریای خزر و ارتفاعات و دامنه های زاگرس مرکزی و ارتفاعات شمال غرب کشور، افزایش ابر، بارش باران، وزش باد شدید موقت و در ارتفاعات بارش برف پیش بینی می شود.
کد خبر: ۱۵۳۰۸۱۵

به گزارش جام‌جم‌آنلاین  از سازمان هواشناسی، امروز (دوشنبه) از غلظت آلاینده‌های جوی در استان‌های واقع در شمال غرب و غرب و سه شنبه در مناطق مرکزی و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز کاسته می‌شود.

همچنین با فعالیت سامانه بارشی در روز سه شنبه، در برخی مناطق اصفهان، غرب سواحل دریای خزر و ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی و ارتفاعات شمال غرب کشور، افزایش ابر، بارش باران، وزش باد شدید موقت و در ارتفاعات بارش برف پیش بینی می‌شود.

چهارشنبه این شرایط در استان‌های ساحلی دریای خزر، بخش‌هایی از مرکز و شمال شرق کشور و دامنه‌ها و ارتفاعات زاگرس مرکزی رخ می‌دهد.

پنجشنبه در برخی مناطق استان‌های ساحلی خزر و شمال شرق کشور و جمعه در غرب سواحل دریای خزر بارش پراکنده رخ می‌دهد.

چهارشنبه و پنجشنبه در نوار شمالی کشور دما کاهش خواهد یافت و دریای خزر مواج است.

امروز آسمان تهران صاف تا قسمتی ابری و غبارآلود است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۱۵ و کمترین دمای آن به پنج درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
از ایران بزرگ می‌هراسن

امیر دریادار شهرام ایرانی در گفت‌وگو با روزنامه «جام‌جم» به مناسبت روز ملی جزایر سه‌گانه مطرح کرد

از ایران بزرگ می‌هراسن

نیازمندی ها