مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام خبر داد

ثبت بیش از ۵۶ میلیون تردد وسایل نقلیه در جاده‌های استان ایلام

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام گفت :از ابتدای سالجاری تا پایان آبان ۵۶ میلیون و ۱۹۶ هزار و ۵۲۳ تردد وسایل نقلیه در جاده‌های استان ثبت شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته دو درصد افزایش داشته است.
کد خبر: ۱۵۲۹۹۶۵

سید زاهدین چشمه‌خاور اظهار کرد: از این میزان، ۴۹ میلیون و ۲۸۰ هزار و ۲۱ تردد مربوط به وسایل نقلیه سبک از جمله سواری و وانت‌بار و ۶ میلیون و ۴۷۹ هزار و ۸۸ تردد مربوط به وسایل نقلیه سنگین بوده است.

وی با اشاره به مسیر‌های پرتردد استان افزود: در این بازه زمانی، جاده چوار - ایلام با دو میلیون و ۷۳۰ هزار و ۷۱۰ تردد در صدر قرار گرفته و مسیر ایلام - سرابله با دو میلیون و ۵۱۰ هزار و ۶۵۳ تردد در رتبه دوم پرترافیک‌ترین راه‌های استان ایلام بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ایلام با بیان اینکه اطلاعات تردد‌ها از طریق سامانه‌های ترددشمار هوشمند ثبت می‌شود، تصریح کرد: شهروندان می‌توانند برای طرح هرگونه انتقاد، پیشنهاد یا شکایت با شماره تلفن ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌های استان تماس گرفته و موارد خود را با کارشناسان این مرکز در میان بگذارند.

چشمه خاور با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تا پایان آبان شش میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از مرز مهران تردد کرده‌اند، خاطرنشان کرد: از این میزان تردد، پنج میلیون و ۴۲۲ هزار و ۲۷۶ نفر ایرانی بوده‌اند که دو میلیون و ۷۶۴ هزار و ۹۵۶ نفر از آنان وارد کشور شده و دو میلیون و ۶۵۷ هزار و ۳۲۰ نفر نیز خارج شده‌اند.

وی ادامه داد: در همین مدت، یک میلیون و ۱۹۹ هزار و ۴۶۷ نفر از تبعه بیگانه نیز از مرز مهران تردد کرده‌اند که از این تعداد ۶۲۹ هزار و ۱۹۷ نفر وارد ایران شده و ۵۷۰ هزار و ۲۷۰ نفر از کشور خارج شده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
مجری‌گری فرمول ندارد

گپ‌و‌گفت خبرنگار جام‌جم با قصه‌نویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است

مجری‌گری فرمول ندارد

نیازمندی ها