در راستای افزایش پایداری سامانه‌های حیاتی هوانوردی صورت گرفت؛

اجرای پروژه اصلاح پاور اتاق کنترل الکترونیک و ایستگاه فرستنده فرودگاه اهواز

مدیرکل فرودگاه‌های خوزستان:

پروازهای عمره از اهواز به طائف عربستان آغاز شد

مدیرکل فرودگاه‌های خوزستان گفت: پروازهای عمره مفرده از فرودگاه بین‌المللی اهواز به مقصد طائف عربستان آغاز شد.
کد خبر: ۱۵۲۹۸۲۴

جام جم آنلاین - خوزستان، سید مهدی رزاز پیش ازظهر امروز سه شنبه از آغاز پروازهای عمره مفرده به مقصد طائف عربستان سعودی خبر داد.

 

وی اظهار کرد: این پروازها توسط هواپیمایی الجزیره و با هواپیمای ایرباس ۳۲۰ انجام می‌شود و مسیر آن اهواز – کویت – طائف خواهد بود. عملیات رفت و برگشت این پروازها به‌طور متناوب هر پنج روز یک‌بار صورت می‌پذیرد.

 

مدیرکل فرودگاه‌های خوزستان افزود: برقراری این خط پروازی جدید به مقصد فرودگاه طائف که در فاصله حدود ۷۰ کیلومتری مکه مکرمه قرار دارد، گامی مهم در جهت تسهیل سفر زائران و کاهش فشار بر فرودگاه‌های جده و مدینه محسوب می‌شود.

 

وی این اقدام را نقطه عطفی در تاریخ سفرهای زیارتی هوایی استان خوزستان دانست و تأکید کرد: این پروازها فرصت تازه‌ای برای زائران فراهم می‌کند تا با سهولت بیشتری به انجام مناسک عمره مفرده بپردازند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
باید دندان طمع غرب را کشید

دکتر منوچهر متکی در گفت‌وگوی اختصاصی با روزنامه جام‌جم ضمن تحلیل دشمنی‌های اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:

باید دندان طمع غرب را کشید

مجری‌گری فرمول ندارد

گپ‌و‌گفت خبرنگار جام‌جم با قصه‌نویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است

مجری‌گری فرمول ندارد

نیازمندی ها