صنایع بیش از یک مگاوات خراسان جنوبی موظف به تأمین ۵ درصد برق مصرفی از انرژی خورشیدی هستند

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: بر اساس قانون جهش تولید دانش‌بنیان، تمام صنایع بزرگ استان موظف‌اند حداقل پنج درصد از برق مصرفی خود را از منابع تجدیدپذیر به‌ویژه انرژی خورشیدی تأمین کنند؛ اقدامی که هم الزام قانونی و هم صرفه اقتصادی دارد.
کد خبر: ۱۵۲۶۹۱۱

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین ازبیرجند ؛ مهدی دادگر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: صنایع یک شیفت، دو شیفت یا سه شیفت میتوانند بترتیب با احداث نیروگاه خورشیدی معادل ۵۰، ۶۵ یا ۸۰ درصد قدرت مصرفی خود، به‌ویژه در فصل تابستان، علاوه بر معافیت از برنامه های مدیریت بار، نقش مؤثری در تأمین برق پایدار و کاهش فشار بر شبکه سراسری خواهد داشت.

وی با بیان اینکه توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر از برنامه‌های اولویت‌دار صنعت برق است، افزود: بر اساس قانون «جهش تولید دانش‌بنیان»، تمامی صنایع بزرگ مکلف هستند حداقل پنج درصد از برق مصرفی خود را از منابع تجدیدپذیر تأمین کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی تصریح کرد: درصورت عدم اجرای این تکلیف قانونی،هزینه معادل آن در قالب تعرفه مربوطه در قبوض لحاظ خواهد شد.

دادگرادامه داد: احداث نیروگاه‌های خورشیدی برای صنایع بزرگ علاوه بر رعایت قانون، اقدامی اقتصادی و هوشمندانه است؛ زیرا با سرمایه‌گذاری در این بخش، هم تکلیف قانونی خود را انجام می‌دهند و هم از مزایای برق پایدار در زمان اوج مصرف، به‌ویژه در تابستان، بهره‌مند می‌شوند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با اشاره به نقش مهم انرژی‌های تجدیدپذیر در تقویت زیرساخت‌های امنیت انرژی کشور افزود: توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در استان، علاوه بر کمک به مدیریت بار شبکه و کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی، گامی مؤثر در تحقق اهداف پدافند غیرعامل و حرکت به سمت اقتصاد انرژی پایدار است.

وی گفت: شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی آمادگی دارد در محدوده اختیارات تفویض شده،  زمینه مشارکت صنایع و سرمایه‌گذاران را در توسعه نیروگاه‌های خورشیدی تسهیل کرده و از طرح‌های جدید در این حوزه حمایت کند.

انتهای پیام/

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها