رأی سبز دادگاه در یاسوج

کاشت بوته و‌ گیاه به جای حبس برای متهمان

مجید نظری سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: قاضی دادگاه کیفری شهرستان بویراحمد با صدور آرای سبز؛ ۲ متهم تخریب منابع طبیعی در این شهرستان را به جای حبس، به کاشت بوته و گیاهان مرتعی محکوم کرد.
کد خبر: ۱۵۲۶۶۹۹
نویسنده علی زاده

مجید نظری سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: دادرس شعبه ۱۰۴ دادگاه کیفری ۲ یاسوج با صدور آرای سبز؛ ۲ متهم تخریب منابع طبیعی در این شهرستان را به جای حبس، علاوه بر جریمه نقدی به کاشت بوته و گیاهان مرتعی محکوم کرد.

نظری گفت این دو نفر به قطع و از بین بردن ۱۰۰ اصله گون از طریق آتش زدن محکوم شده بودند. 

وی افزود هر کدام از این ۲ متهم با حکم قاضی دادگاه، علاوه بر پرداخت مبلغ ۶۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی، ملزم به کاشت ۲۰۰ بوته گون و یک هکتار گیاه آنغوزه، با هزینه شخصی متهمین و تحت نظارت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بویراحمد شدند.

سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری استان کهگیلویه و بویراحمد با قدردانی از همکاری دستگاه قضایی در حفاظت از انفال اظهار داشت:

این رویکرد فرصت بسیار خوبی برای آشتی و سازش بین افرادی که با طبیعت و محیط زیست در تضاد هستند، فراهم میکند و آنان را به سمت رفتارهای مسئولانه‌تر سوق میدهد..

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها