به گزارش جام جم آنلاین به نقل از المیادین، خلیل الحیه، رئیس جنبش حماس در غزه، امروز در سی و چهارمین کنفرانس ملی عربی در بیروت اعلام کرد: عملیات طوفان الاقصی پاسخی به تلاشها برای حذف مسئله فلسطین و ایجاد خاورمیانهای جدید بود.
الحیه تاکید کرد: غزه، امروز زخمی است، اما بزرگ است و شما را فرا میخواند تا مسیر را برای تحقق اهداف ملی مشروعمان با هم ادامه دهیم.
وی تصریح کرد: فلسطین، همچنان که غزه با وجود تجاوزات، با دریا، مردان، زنان و کودکانش باقی مانده است، استوار خواهد ماند و ظلم از بین خواهد رفت.
الحیه تاکید کرد: هفتم اکتبر، حماسهای قهرمانانه را در فلسطین و در مرزهای آن رقم زد، زمانی که امت اسلامی، هر کدام به شیوه خود، به حمایت از ما برخاستند.
او بیان کرد: این طوفان الاقصی ما را در برابر وظیفه بزرگی قرار داده است تا برای آزادسازی فلسطین برنامهریزی کنیم و تواناییهای خود را افزایش دهیم.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد