به گزارش جام جم آنلاین به نقل از شبکه «المیادین»، توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی گلوله آتشزا به سمت حومه جنوبی شهرک عیترون واقع در جنوب لبنان شلیک کرد.
پایگاه العهد نیز از شلیک دو گلوله آتشزا ارتش صهیونیستی به سمت شهرک عیترون خبر داد.
شلیک توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان در حالی است که تجاوزات این رژیم علیه لبنان و نقض آتشبس همچنان ادامه دارد و در همین ارتباط رژیم صهیونیستی بامداد امروز با پهپاد یک خودرو را در منطقه کفررمان نبطیه در جنوب لبنان قرار داد که منجر به زخمی شدن چند نفر در این حمله شد.
رژیم صهیونیستی یکم اکتبر ۲۰۲۴ (۱۰ مهر ۱۴۰۳)، تجاوز خود را به لبنان شروع و بعد از دو ماه چهارشنبه هفتم آذر با میانجیگری آمریکا آتشبس را امضا کرد.
بر این اساس، نظامیان رژیم صهیونیستی باید طی ۶۰ روز از جنوب لبنان خارج میشدند ولی این رژیم برخلاف قوانین بین المللی نظامیان خود را در پنج موقعیت راهبردی در این منطقه نگه داشت و آنجا را ترک نکرد. ارتش رژیم صهیونیستی از زمان امضای توافق آتش بس تاکنون هزاران بار، آن را نقض کرده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت و گو با بهزاد داداش زاده بازیکن سابق پرسپولیس و تیم ملی
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد