
به گزارش خبرنگارجام جم آنلاین یزد؛ دومین جلسه عرض حضوری زینلی، قاضی ناظر زندان یزد با شهربندان تحت نظارت سامانه الکترونیکی (سما) در سال جاری برگزار شد.
در این دیدار، تعداد ۴۸ نفر از محکومین ضمن حضور و گفتوگوی مستقیم با قاضی ناظر زندان، درخواستها و مشکلات خود را مطرح کردند که در نتیجه با مرخصی 48 نفر موافقت شد.
همچنین موافقت با آزادی پایان محکومیت: ۱۰ مورد، موافقت با تعلیق مجازات: ۱۰ مورد، موافقت با آزادی مشروط: ۳ مورد، موافقت با افزایش محدوده مراقبتی: ۱۴ مورد، موافقت با عفو و تخفیف مجازات: ۶ مورد ، موافقت با تجمیع احکام: ۱ مورد و پیگیری پروندههای قضایی از طریق ارتباط با شعب مربوطه: ۸ مورد از دیگر نتایج این دیدار حضوری بود.
در حاشیه این برنامه، طرح فراخوان و آموزش مجدد شهربندان سامانه نظارت الکترونیکی (سما) نیز با هدف ارتقای نظم، آگاهی و یادآوری تعهدات قانونی برگزار شد.
گفتنی است هدف از برگزاری این جلسات، تعامل مستقیم با شهربندان، رسیدگی به درخواستها، آموزش مجدد مقررات سامانه سما و پیشگیری از تخلفات احتمالی عنوان گردید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد