دو اسب از ایران شانس قهرمانی کورس معتبر فرانسه

برای نخستین‌بار، مالک و تولیدکنندگان ایرانی حضوری چشمگیر در مسابقات معتبر گروه ۳ فرانسه مخصوص اسب‌های سه ساله خواهند داشت.
برای نخستین‌بار، مالک و تولیدکنندگان ایرانی حضوری چشمگیر در مسابقات معتبر گروه ۳ فرانسه مخصوص اسب‌های سه ساله خواهند داشت.
کد خبر: ۱۵۲۴۶۷۶

به گزارش جام جم آنلاین، مادیان سه‌ساله TS Waseema در رقابت ویژه مادیان‌های سه‌ساله که روز ۲۷ اکتبر در شهر تولوز فرانسه برگزار می‌شود، شرکت می‌کند. اگرچه این مادیان از نژاد ایرانی نیست، اما اسبی‌ست که توسط دانیال جباری رییس پیشین کمیته آموزش اسب دوانی ایران پرورش یافته. این نخستین حضور اسبی با مالکیتی ایرانی در چنین دسته‌ای از کلاس جهانی است. همه ساله بسیاری از اسب‌های با مالکیت مالکین عربی و روس و جنوب و شرق آسیا در تورنمنت‌های بزرگ سوارکاری جهان می‌درخشند.

در این رقابت همچنین، Nerci D، اسب سه‌ساله که تولید یک شرکت تولیدکننده ایرانی فرانسوی است با مالکین غیر ایرانی خود حضور خواهد داشت.
این رویداد، نقطه عطفی برای حضور فعالان ایرانی در سطح بین‌المللی اسب‌دوانی به شمار می‌رود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
مهارت و سرگرمی در کارخنده

تهیه‌کننده و کارگردان مستند رئالیتی «کارخنده» درباره چالش‌های تولید این برنامه و تغییرات در فصل چهارم آن توضیح می‌دهد

مهارت و سرگرمی در کارخنده

نیازمندی ها