حمله هوایی پاکستان به تأسیسات نظامی طالبان در قندهار

منابع خبری در پاکستان مدعی یک حمله هوایی این کشور به تأسیسات نظامی طالبان در ولایت قندهار شده و عنوان کردند که پهپاد‌های پاکستانی نیز در آسمان افغانستان مشاهده شده‌اند.
منابع خبری در پاکستان مدعی یک حمله هوایی این کشور به تأسیسات نظامی طالبان در ولایت قندهار شده و عنوان کردند که پهپاد‌های پاکستانی نیز در آسمان افغانستان مشاهده شده‌اند.
کد خبر: ۱۵۲۲۴۰۴

به گزارش جام جم آنلاین، رسانه پاکستانی خراسان دایری از قول منابع امنیتی گزارش داد که حمله هوایی به قرارگاه عصمت متعلق به ارتش طالبان افغانستان در قندهار انجام شده است.

بنا بر این منابع، در آسمان افغانستان نیز پهپاد‌های پاکستانی مشاهده شده و تلاش می‌شود تا اهداف نظامی دیگر طالبان شناسایی و مورد نشانه قرار بگیرد.

تکذیب ادعای سخنگوی طالبان توسط منابع پاکستانی

سخنگوی طالبان افغانستان در حالی مدعی کشته شدن بیش از ۵۰ نظامی پاکستانی در حمله نیرو‌های کشورش شد که منابع پاکستانی ضمن رد ادعای ذبیج اله مجاهد گفتند که اسلام‌آباد به زودی مستندات قوی و غیر قابل انکار را درباره تلفات سنگین افغانستان و تصرف پست‌های مرزی آنان توسط نیرو‌های پاکستان را منتشر خواهد کرد.

ارتش پاکستان نیز متقابلا مدعی تصرف ۱۹ پست مرزی نیرو‌های طالبان افغانستان و تحمیل تلفات سنگین به آنان و همچنین هلاکت ده‌ها نفر از اعضای گروه تروریستی تحریک طالبان پاکستان شده است.

رئیس جمهور و نخست وزیر پاکستان پیشتر طی پیام‌هایی آنچه «تجاوزگری و اقدامات یکجانبه و تحریک آمیز طالبان افغانستان خواندند»، را به شدت محکوم و به کابل نسبت به هرگونه مماشات در کنترل تروریسم هشدار دادند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرصت تاریخی عبور از تحریم

دکتر مرندی، تحلیلگر مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح ظرفیت‌های دوران ‌گذار جهانی برای کشورمان پرداخت

فرصت تاریخی عبور از تحریم

نیازمندی ها