به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛حمید رضا حکمتی نیا، ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: مبلغ ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات توسط بانک توسعه تعاون استان کرمان در سالهای ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ پرداخت شده که ۷۰ درصد آن به بخش تعاون اختصاص داده شده است.
وی با بیان اینکه ۲۱ هزار میلیارد تومان از این تسهیلات پرداخت شده مربوط به سال ۱۴۰۳ و مابقی به مربوط به سال جاری بوده است گفت: در سال جاری نیز ۲۹۷ میلیارد تومان منابع در قالب تبصره ۱۸ به استان کرمان اختصاص یافته که تاکنون ۶۰ درصد آن جذب شده است.
مدیر امور شعب بانک توسعه تعاون استان کرمان افزود: استان کرمان در جذب اعتبارات ملی نیز عملکرد برتر داشته و توانسته منابع استفاده نشده سایر استانها را به خود جذب کند.
حکمتی نیا، افزود: بانک توسعه تعاون با شرکت شهرکهای صنعتی استان کرمان تفاهم نامهای امضا کرده که بر اساس آن ۷۰ درصد تسهیلات سرمایه در گردش به واحدهای تولیدی فعال در شهرکهای صنعتی کرمان و ما بقی به سایر شرکتهای معرفیشده اختصاص مییابد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رضا رجبی، پیشکسوت استقلال در گفتوگو با جامجم آنلاین
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»: