استاندار یزد:

راه اندازی مراکز خرید یکپارچه شهرداری یزد، اقدامی راهگشا در راستای تعادل بخشی در قیمت‌ها

یزد- استاندار یزد، آرامش در بازارهای استان را مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی دستگاه‌های اجرایی و نظارتی دانست و گفت: راه‌اندازی بازارچه‌ها و مراکز خرید یکپارچه شهرداری نیز اقدامی مناسب در راستای تعادل بخشی به قیمت کالاهای اساسی و مواد غذایی بود.
کد خبر: ۱۵۱۰۱۲۰

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، محمدرضا بابایی در نشست ستاد مشترک تنظیم بازار و کمیسیون هماهنگی امور تعزیرات حکومتی استان یزد با اشاره به رسالت مهم اعضای ستاد تنظیم بازار در شرایط کنونی کشور اظهار داشت: خوشبختانه معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری و دستگاه‌های نظارتی طی یک ماه اخیر در رفع موانع و نارسایی‌ها کمک حال مدیریت استان بوده‌اند.

وی با اشاره به بازدیدهای میدانی از نانوایی‌ها سطح شهر گفت: بر اساس آنالیزهای انجام شده متناسب با افزایش قیمت در بخش حامل‌های انرژی، اجاره بها، دستمزد کارگر و بیمه، اصلاح قیمت نان با هدف ارتقای کیفیت و خدمات نانوایی‌ها صورت گرفت.

محمدرضا بابایی با تاکید بر نظارت جدی فرمانداری‌ها بر نانوایی‌ها و بازار برنج و مرغ در شهرستان‌ها تصریح کرد: همزمان با سراسر کشور کمیته امنیت سرمایه‌گذاری، تولید و بازار ذیل ستاد تنظیم بازار و با محوریت معاونت سیاسی امنیتی استانداری یزد تشکیل شد.

وی همچنین بر لزوم تقویت کمیته نظارت بر بازار استان تاکید کرد و گفت: بر این اساس مجموعه جهاد کشاورزی، صمت، اصناف و فرمانداری‌ها با محوریت معاونت هماهنگی امور اقتصادی و همکاری دستگاه‌های نظارتی نسبت به برخورد با گرانفروشی و کم فروشی در بازار اقدام کنند.

استاندار یزد با بیان اینکه قیمت میوه و تره بار در استان نباید گران‌تر از دیگر نقاط کشور باشد یادآور شد: در این راستا نظارت شبانه روزی بر میادین میوه و تره بار استان با شدت بیشتری انجام خواهد شد.

وی راه‌اندازی بازارچه‌ها و مراکز خرید یکپارچه شهرداری را اقدامی مناسب در راستای تعادل بخشی به قیمت کالاهای اساسی و مواد غذایی دانست و افزود: مجموعه شهرداری با همکاری سازمان تعاون روستایی استان در راستای توسعه این بازارچه‌ها با جدیت اقدام کند.

بابایی با اشاره به بازدیدهای متعدد مدیران ارشد استان از فروشگاه‌ها و مراکز توزیع کالاهای اساسی در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه عنوان کرد: در این راستا کمبودها و اختلالات ایجاد شده در توزیع برخی اقلام مواد غذایی مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت.

وی در پایان به ظرفیت‌های بندر خشک پیشگامان برای رسوب کالاهای ترخیص نشده گمرکات کشور اشاره کرد و گفت: پس از حادثه بندرعباس در مکاتبه با رئیس جمهور آمادگی استان در این خصوص اعلام شد که به زودی با حضور مقامات ملی در یزد مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها