
به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، دکتر سید محمد جواد میرجلیلی اظهار داشت: در حادثه انحراف از مسیر اتوبوس بندر عباس– میبد در محور مهریز_یزد، ۳۰ مسافر این اتوبوس مصدوم شدند که ۲۲ مصدوم حادثه انحراف از مسیر اتوبوس بندرعباس به میبد به بیمارستان شهید صدوقی و ۸ مصدوم به بیمارستان مهریز منتقل شدند.
رییس اورژانس استان یزد ادامه داد:مصدومان با ۴ دستگاه آمبولانس اورژانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس ، یک دستگاه آمبولانس هلال احمر به بیمارستانهای فاطمه الزهرا(س) مهریز و شهید صدوقی یزد منتقل شدند.
میرجلیلی گفت: انحراف از مسیر اتوبوس بندرعباس – میبد ساعت ۴:٢٨ صبح امروز در محور مهریز به یزد، بعد از مسجد ابوالفضل به اورژانس یزد گزارش شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است