جشنواره «برای بهتر زیستن» 12 آبان برگزیدگان خود را می شناسد
مراسم اختتامیه جشنواره رسانه ای «برای بهتر زیستن» 12آبان در تالار وحدت تهران برگزار می شود.
کد خبر: ۱۵۰۵۸۳
به گزارش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، پرویز کرمی مدیرکل دفتر آموزش و فرهنگ پیشگیری از آسیبهای اجتماعی این وزارتخانه اعلام کرد: در این جشنواره که با حضور وزیران فرهنگ و ارشاد اسلامی ، رفاه و تامین اجتماعی و نیز مسوولان ستاد مبارزه با موادمخدر و سازمان بهزیستی کشور برگزار می شود، از نفرات برتر این دوره تقدیر به عمل خواهد آمد.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را آگاهی بخشی ، آموزش و اطلاع رسانی در حوزه و حیطه های آسیبهای اجتماعی خصوصا موادمخدر و اعتیاد از طریق رسانه ها ذکر کرد و گفت: حوزه های اجتماعی رسانه ها به عنوان یکی از حساس ترین و اثرگذارترین حوزه های رسانه ای کشور به شمار می روند.
وی افزود: این جشنواره می کوشد با شناسایی و تقدیر از اهالی رسانه و نیز ایجاد انگیزه در میان خبرنگاران ، نویسندگان و فعالان این عرصه آنان را برای تلاش رسانه ای بیشتر در حوزه های آموزشی و اطلاع رسانی و توجه بیشتر به رفع و تعدیل این آسیبها با بهره گیری از قدرت رسانه ترغیب سازد.
این جشنواره به همت ساز مان بهزیستی و همکاری وزارت ارشاد بر گزار می شود.