معرفی چهار رقم جدید گندم و سورگوم در راستای ارتقای امنیت غذایی
رئیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر خبر داد:

معرفی چهار رقم جدید گندم و سورگوم در راستای ارتقای امنیت غذایی

معاون جهاد کشاورزی کارون:

۳۸ هزار تن گندم از سطح مزارع شهرستان کارون خریداری شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرمشهر گفت: با پایان خرید گندم در شهرستان رکورد جدید و ۲۰ درصدی ثبت شد.
کد خبر: ۱۵۰۴۸۸۵

جام جم آنلاین - خوزستان، موسی ثعلبی صبح امروز دوشنبه گفت: فصل برداشت گندم در سال زراعی ۱۴۰۴ -۱۴۰۳به پایان رسید و در این دوره ۳۸ هزار تن گندم از کشاورزان منطقه به صورت تضمینی خریداری شد.

 

 معاون فنی جهاد کشاورزی شهرستان کارون اظهار داشت: امسال در مجموع ۴۵ هزار تن گندم در سطح شهرستان تولید شد که با همکاری مراکز جهاد کشاورزی و کشاورزان پرتلاش، بخش عمده آن تحویل مراکز خرید شد.

 

وی افزود: با وجود تلاش کشاورزان و برنامه‌ریزی مناسب در زمینه کشت و داشت، بخشی از مزارع گندم شهرستان در مقاطع ابتدایی فصل به دلیل سرمازدگی دچار خسارت شد که این موضوع بر میزان برداشت نهایی اثرگذار بود.

 

ثعلبی تصریح کرد: بر اساس برآورد‌های اولیه، بیش از ۲۰ درصد از سطح زیرکشت گندم شهرستان در اثر سرما آسیب دید که در کاهش تولید نسبت به پیش‌بینی‌ها مؤثر بوده است.

 

وی ادامه داد: همچنین در این فصل، ۱۵۰۰ تن جو و ۳۳۲۵ تن کلزا در شهرستان تولید شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها