کشته شدن 17 نفر در عملیات امنیتی علیه القاعده در الجزایر
منابع خبری الجزایری فاش کردند 17 فرد مسلح به اتهام ارتباط با سازمان القاعده در بلاد مغرب عربی طی روزهای گذشته در عملیاتی امنیتی در شرق الجزایر کشته شدند.
کد خبر: ۱۵۰۳۲۸
به گزارش پایگاه اینترنتی الجزیره، روزنامه المجاهد به نقل از منابع امنیتی نوشت نیروهای امنیتی همچنین در این درگیری ها هفت نفر را بازداشت کردند و مقادیر قابل توجهی مهمات به دست آورند.
به گفته این منابع امنیتی که مایل نبودند نام شان فاش شود، همچنین تعدادی از پایگاه های این افراد در عملیاتی در ایالت تبسه در 630 کیلومتری شرق پایتخت الجزایر تخریب شد.
در همین حال روزنامه مستقل لیبرتیه نوشت یک افسر ارتش در حمله مشترک ارتش، پلیس و نیروهای شهرداری به نیروهای القاعده کشته شد.
روزنامه الوطن نیز نوشت افرادی که هدف حمله نیروهای امنیتی قرار گرفتند در ترور نافرجام عبدالعزیز بوتفلیقه در سپتامبر در شهرک باتنه دست داشتند.
سازمان القاعده کشورهای مغرب اسلامی پیش از این مسوولیت ترور مذکور را برعهده گرفته بود. در عملیات ترور نافرجام بوتفلیقه در باتنه و حمله فرد انتحاری، 22 الجزایری کشته شدند.