توسعه پایدار بدون نشاط اجتماعی امکان پذیر نیست

مدیرکل اجتماعی استانداری همدان گفت: توسعه پایدار بدون نشاط اجتماعی امکان پذیر نیست.
کد خبر: ۱۵۰۱۵۷۶

به گزارش جام جم آنلاین همدان، اسداله ربانی مهر در همایش نشاط اجتماعی شهرستان بهار به میزبانی دفتر ارتباطات مردمی نماینده مردم بهار در مجلس شورای اسلامی با حضور فرماندار بهار، جوانان و ورزشکاران، اظهار داشت: توسعه پایدار بدون توجه به نشاط اجتماعی امکان پذیر نیست و برای ارتقا نشاط اجتماعی باید از ظرفیت سمن ها و تشکل های مردمی استفاده کرد.

مدیرکل اجتماعی استانداری همدان گفت: سازمان‌های مردم نهاد و تشکل های مردمی و مذهبی فرصت خوبی برای اجرای برنامه های فرهنگی هستند و باید از ظرفیت تشکل ها در جهت ارتقا سرمایه های اجتماعی استفاده کرد.

وی گفت: مرکز همسان گزینی در شهرستان بهار با هدف ترویج و تشویق جوانان به امر ازدواج راه اندازی می‌شود و بر اساس آمار، در سال قبل شاهد افزایش ازدواج و کاهش طلاق در شهرستان بهار بودیم.

مدیرکل اجتماعی استانداری همدان گفت: ظرفیت های فرهنگی و تفریحی و اماکن گردشگری باید به محلی برای اجرای برنامه های فرهنگی تشکیل شود و ورزش صبحگاهی به یک برنامه ثابت در شهرستانها تبدیل شود.

ربانی مهر در پایان ضمن انتقاد از بعضی ادارات دولتی گفت: فضاهای ورزشی اداره کل ورزش و جوانان به تنهایی جوابگو نیست و سایر فضاهای ورزشی ادارات دولتی باید در اختیار مردم قرار گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها