به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازخبرگزاری صداوسیما؛ مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرد: پس از پخش برنامه تفرقهافکنانه در شبکه یک سیما چهار نفر از عوامل اصلی پخش این برنامه با دستور قضایی بازداشت شدند.
این گزارش حاکی است؛ در رابطه با پخش این برنامه مسالهدار به دستور دادستان تهران پرونده قضایی تشکیل شده و تحقیقات تا رسیدن به نتیجه نهایی ادامه خواهد داشت.
شب گذشته و پس از پخش این برنامه از شبکه یک سیما سازمان صدا وسیما طی بیانیهای گفته: خطای نابخشودنی و مشکوک صورتگرفته در برنامه روز چهارشنبه سیمای خانواده شبکه یک سیما از لحظه بروز با حساسیت بالا و اقدام سریع و قاطع معاونت سیما و مرکز صیانت و حفاظت سازمان دنبال شد.
این بیانیه افزوده بود: علاوه بر حذف فوری ویدیو مذکور از سکوهای تلوبیون و سپهر وابسته به سازمان صدا و سیما، بلافاصله در تماس با مقام قضایی برای ۸ نفر از عوامل و متخلفین اعلامجرم و این افراد به دستگاه قضایی معرفی شدند.
همچنین مدیر گروه تولید مربوطه و مدیر پخش شبکه یک سیما از سمت خود عزل شدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید