به دلیل گرد و خاک صورت گرفت؛

توزیع اضطراری ماسک در مناطق پر تردد شهری توسط هلال‌احمر خوزستان

سرپرست جمعیت هلال‌احمر استان خوزستان از آماده باش تیم‌های امدادی خبر داد و از همه گروه‌های سنی خواست با توجه به وضعیت نا مساعد جوی و هشدار‌های هواشناسی برای حفظ سلامتی خود از قرار گرفتن در معرض گرد و غبار در فضا‌های باز اجتناب کنند.
کد خبر: ۱۴۹۹۶۰۰

جام جم آنلاین - خوزستان، دکتر حسن عبودی مزرعی پیش از ظهر امروز سه شنبه با اعلام وضعیت آماده باش تیم‌های امدادی برای ارائه هر گونه خدمات اضطراری در صورت نیاز به امدادرسانی، گفت:واحد‌های سیار این جمعیت به منظور حفظ سلامتی هم استانی‌های عزیز با حضور در مناطق پر تردد نسبت به توزیع ماسک اقدام می‌کنند.

 

سرپرست جمعیت هلال‌احمر استان خوزستان، با اشاره به شرایط نامساعد جوی، از مردم شریف استان خواست برای حفظ سلامتی خویش حد الامکان در خانه مانده و درب‌ها و پنجره‌ها را برای عدم نفوذ گرد و غبار بسته نگه دارند هم چنین از قرار گرفتن غیر ضروری در فضای باز به جد خودداری کنند.

 

وی تاکید کرد:در صورت ضرورت برای خارج شدن از منزل حتی برای دقایق کوتاه، حتماً از ماسک‌های مناسب استفاده شود.

 

سرپرست جمعیت هلال‌احمر استان خوزستان وضعیت جوی استان را با توجه به ورود توده عظیمی از ریز گرد‌ها و کاهش شدید کیفیت هوا، برای همه گروه‌های سنی بویژه دو گروه حساس کودکان و سالمندان خطرناک خواند و از خانواده‌ها خواست این دو گروه، امروز مورد توجه بیشتری از حیث مراقبت از سلامتی قرار گیرند.

 

دکتر عبودی مزرعی گفت: هلال‌احمر خوزستان همانند همیشه تا بازگشت به شرایط عادی با تمام توان در کنار و خادم مردم شریف و نجیب استان خواهد ماند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها