مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان:

اقامت افزون بر هفت هزار مسافر نوروزی در اقامتگاه های بوم‌گردی

خرم آباد – جام جم آنلاین - مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان گفت: از ۲۳ اسفند تا پایان روز پنجشنبه ۱۴ فروردین، هفت هزار و ۴۸۹ مسافر نوروزی در اقامتگاه های بوم‌گردی استان اسکان یافتند.
خرم آباد – جام جم آنلاین - مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان گفت: از ۲۳ اسفند تا پایان روز پنجشنبه ۱۴ فروردین، هفت هزار و ۴۸۹ مسافر نوروزی در اقامتگاه های بوم‌گردی استان اسکان یافتند.
کد خبر: ۱۴۹۸۱۲۲

به گزارش جام جم آنلاین لرستان، عطا حسن‌پور اظهار کرد: ۲۱۸ هزار و ۱۱۶ مسافر نوروزی در اقامتگاه های استان اسکان داشتند که از این تعداد ۵۴ هزار و ۵۹۳ نفر در اقامتگاه‌های رسمی اسکان یافته‌اند.
وی افزود: ۱۷ هزار و ۳۷۱ نفر در هتل‌ها، چهار هزار و ۹۹۶ نفر در مهمانپذیرها، هشت هزار و چهل نفر در طرح خانه مسافر و مابقی در زائرسراها، اردوگاه، مجتمع بین راهی، هتل آپارتمان‌ها و مجتمع‌های گردشگری اسکان داشتند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان اضافه کرد: همچنین در مدت یاد شده ۱۶۰ هزار و ۲۱ نفر در اقامتگاه‌های غیر رسمی و سه هزار و ۵۰۲ نفر در اقامتگاه اضطراری اسکان و اقامت داشتند.
حسن‌پور با اشاره به نظارت و بازرسی از مراکز اقامتی و پذیرایی استان نیز گفت: در مدت یاد شده ۹۴۰ مورد بازرسی و نظارت انجام شد که از این تعداد، ۴۰۰ مورد از اماکن اقامتی، ۱۲۵ مورد دفاتر خدمات مسافرتی و ۴۱۵ مورد بازرسی از مراکز پذیرایی انجام شد.
وی تصریح کرد: در مجموع بازدیدها و نظارت انجام شده ۴۵ مورد تشویق، ۶۱ مورد تذکر و ۱۶ مورد اخطار کتبی صادر که در نهایت به تعلیق و تعطیلی سه مرکز منجر شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها