
به گزارش جام جم آنلاین،امیر هواسی اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره انفجار در منزل احدی از شهروندان در بخش دشت عباس، بلافاصله مأموران به محل اعزام شدند.
وی افزود: در بررسی اولیه مأموران انتظامی مشخص شد متوفی پس از جمعآوری و انتقال مهمات و مواد منفجره عمل نکرده به منزل، اقدام به دستکاری یک عدد مین نموده که این امر موجب انفجار و فوت نامبرده میشود.
جانشین فرمانده انتظامی شهرستان دهلران تصریح کرد: در روزهای گذشته نیز به علت سهلانگاری، احد دیگری از شهروندان دچار جراحت و قطع عضو از ناحیه مچ پا شده است.
هواسی خاطرنشانکرد: شهرستان دهلران در دوران دفاع مقدس مورد هجوم دشمن بعثی قرار گرفته است و هنوز هم آثار و ضایعات جنگی و میادین مین فراوانی در مرز وجود دارد، از همشهریان میخواهیم تا از حمل و نقل و دستکاری این مواد منفجره، حساس و زیانآور جدا خودداری کنند.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد