به گزارش جامجمآنلاین از ایرنا،سعید نارویی روز پنجشنبه افزود: بیش از ۸۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی سیستان و بلوچستان به کشت چای ترش اختصاص دارد.
وی با بیان اینکه شهرستانهای دلگان، نیکشهر، ایرانشهر، چابهار و مهرستان عمده مناطق کشت چای در سیستان و بلوچستان محسوب میشوند، اظهار کرد: بیشاز ۹۰ درصد چای ترش استان در شهرستان دلگان تولید میشود.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: این استان رتبه نخست تولید چای ترش را در کشور به خود اختصاص داده است.
نارویی با اشاره به خواص چای ترش گفت: چای ترش سرشار از آهن، مس، اسید سیتریک، آنتوسیانین، فلاونوئیدها و ویتامین c و در رفع بسیاری از بیمارها و در نتیجه افزایش طول عمر موثر است.
چای ترش با خواص منحصر به فرد خود باعث کاهش فشار و چربی خون به عنوان شایعترین امراض میشود و در نتیجه انسان با مصرف آن عمری طولانیتر خواهد داشت.
سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی و مرکبات دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمینهای برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید دو بار محصول را دارند.
برداشت چای ترش از سطح بیش از ۸۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی این استان آغاز شد و برداشت این محصول تا آذرماه ادامه دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت