به گزارش جام جم آنلاین به نقل از المعلومه، حسین الکرعاوی رئیس کمیته اجرایی جنبش مردمی کمربند و جاده در عراق تاکید کرد که نقشه تجزیه سوریه به کشورهای کوچک مطرح است.
وی افزود: تحولات جاری در سوریه مانند درگیریهای است که طی یک سناریو در سال ۲۰۰۳ در عراق اتفاق افتاد. این مسأله از همان ابتدا قابل حدس بود به ویژه آنکه طرفهایی که از ساقط کردن نظام سوریه حمایت کردند در پشت چنین نقشههایی قرار دارند.
الکرعاوی اضافه کرد: بر اساس این نقشه قرار است سوریه از داخل ویران شده و به سمت عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی سوق داده شود. این همان هدفی است که تل آویو و واشنگتن از دیرباز به دنبال تحققش هستند.
وی بیان کرد: تجزیه سوریه به سه کشور ممکن است همین الان انجام نشود اما عملیاتی شدن آن در آینده به شدت مطرح است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد