به گزارش جام جم آنلاین مازندران،سید اسماعیل علوی اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون بیش از 55 هزار تن گوشت مرغ گرم در شهرستان ساری تولید شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری تصریح کرد: با صدور مجوز کشتار 21 میلیون و 335 هزار و 861 قطعه مرغ در این شهرستان، 54 هزار و 677 تن گوشت مرغ گرم در ساری برای عرضه به بازار مصرف داخل و خارج استان فراهم شد.
وی با بیان اینکه مجوز کشتار 14 میلیون قطعه مرغ برای کشتار داخل استان و مجوز کشتار بیش از هفت میلیون قطعه در خارج استان صادر شد، افزود: بیش از 35 هزار تن گوشت مرغ برای عرضه در داخل استان و بیش از 19 هزار و 400 تن آن برای مصرف در خارج استان است.
این مسوول ادامه داد: حداکثر تعداد مجوز صادره روزانه در 28 آذرماه امسال 174 هزار و 310 قطعه بود که با این تعداد مجوز، 438 هزار و 630 کیلوگرم گوشت مرغ برای مصرف داخل و خارج استان تولید شد.
علوی در خاتمه گفت: برای رفاه حال شهروندان و تامین امنیت غذایی کشور، تامین و عرضه گوشت مرغ برای مصرف در داخل و خارج استان با برنامه ریزی های مدون در شهرستان ساری در حال اجرا است.