رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی اتاق بازرگانی اصفهان خبر داد؛

دوشنبه‌های سرمایه‌گذاری در اصفهان تشکیل می‌شود

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی اتاق بازرگانی اصفهان از تشکیل «دوشنبه‌های سرمایه‌گذاری» و همچنین تشکیل «میز پیشگیری» در اتاق بازرگانی اصفهان تا آخر بهمن‌ماه امسال خبر داد.
کد خبر: ۱۴۸۶۱۳۶

جام جم آنلاین اصفهان؛ علی صفرنورالله، عضو هیئت نمایندگان و رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی اتاق بازرگانی اصفهان در چهاردهمین نشست این کمیسیون گفت: یکی از مهم‌ترین مشکلات کشورمان در حوزه سرمایه‌گذاری، عدم آگاهی مردم از سرمایه‌گذاری است و بسیاری از مردم به محض افزایش سرمایه آن را صرف خرید زمین و یا مسکن می‌کنند درحالی‌که خرید اموال غیرمنقول به معنای دفن سرمایه است.
 وی با بیان این که در حال حاضر ۷۰ درصد سرمایه‌های مردم کشورمان در زمین و ساختمان دفن شده است، افزود: در کشورهای موفق مانند چین، افزایش سرمایه صرف توسعه حوزه تولید و خدمات می‌شود تا برای کشور ارزآوری داشته باشد.
 رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی اتاق بازرگانی اصفهان گفت: این کمیسیون در حال ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تشکیل «دوشنبه‌های سرمایه‌گذاری» است تا علاوه بر آشنایی عموم مردم با سرمایه، فرهنگ سرمایه‌گذاری نیز در مردم نهادینه شود.
 صفرنورالله افزود: دارایی، ثروت و سرمایه سه اصطلاح کاملاً متفاوت است و در دوشنبه‌های سرمایه‌گذاری این اصلاحات برای مردم تشریح می‌شود تا زمینه برای سرمایه‌گذاری آنها فراهم شود.
 وی همچنین گفت: میز پیشگیری به‌منظور جلوگیری از ایجاد مسائل برای فعالان اقتصادی تشکیل می‌شود و دراین‌رابطه واحد تولیدی عارضه‌یابی و از وقوع مشکل در آن جلوگیری می‌شود.
 رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی اتاق بازرگانی اصفهان در ادامه با بیان این که بر اساس اعلام مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، استان اصفهان سرمایه گریز است، گفت: این مسئله ناشی از روند طولانی صدور مجوزها است و سرمایه‌گذار در منطقه‌ای سرمایه‌گذاری می‌کند که در کوتاه‌ترین زمان ممکن مجوزهای لازم را برای سرمایه‌گذاری صادر کند.
 صفرنورالله افزود: هدف اصلی کمیسیون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی اتاق بازرگانی اصفهان، حل مسئله است و بیان مسئله نیست.

هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین*/

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها