به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، نیکونژاد اظهار داشت: در شرایط کاهش تولید قیمت های مسکن و اجاره ها افزایش می یابد در حالی که انتظار می رود با توجه به اقتصادی فعلی، وضعیت گرانی ها، تورم لوازم و مصالح ساختمانی رعایت حال مردم در نظر گرفته شود.
رئیس کمیسیون نظارت شورای اسلامی شهر یزد گفت: اگر به همین منوال ادامه پیدا کند و بدین شکل روند صعودی عوارض تداوم داشته باشد تا چندسال آینده ساخت و سازها به قشر خاصی از جامعه که توان لازم برای ساخت را دارند محدود می شود و قیمت مسکن و اجاره ها افزایش می یابد.
نیکونژاد در پایان تأکید کرد: لازم است که شهرداری در تنظیم لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ به بحث عوارض و سرانه های اخذ شده از مردم توجه ویژه ای داشته باشد و حداقل ها را رعایت نماید و همچنین تیم اقتصادی استان با برنامه ریزی لازم از افزایش بی رویه قیمتها جلوگیری کند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد