مدیر جهاد کشاورزی مسجدسلیمان خبر داد؛

واگذاری ۵۳۰۰ مترمربع اراضی ملی در مسجدسلیمان

فرمانده یگان حفاظت اراضی خوزستان خبر داد؛

بازگشت ۹۰۰ مترمربع از اراضی کشاورزی باوی به چرخه تولید

فرمانده یگان حفاظت اراضی خوزستان از تخریب یک مورد ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان باوی در یک هفته گذشته خبر داد.
کد خبر: ۱۴۸۰۲۸۰

جام جم آنلاین - خوزستان، سید شریف شریفی پیش از ظهر امروز (سه شنبه 15 مهرماه) گفت: یکی از اقدامات موثر در حفظ اراضی کشاورزی شناسایی به موقع تغییرکاربری های غیرمجاز و جلوگیری از ادامه ساخت و سازها است.

 

وی ادامه داد: در اجرای احکام قضایی و به استناد قانون حفظ کاربری یک مورد پی ریزی به مساحت ۹۰۰ مترمربع در روستای سرداحی این شهرستان تخریب شد.

 

فرمانده یگان حفاظت اراضی خوزستان بیان کرد: حکم قضایی با حضور مأموران نیروی انتظامی، نماینده قاضی اجرای احکام و پرسنل جهاد کشاورزی شهرستان اجرا شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
جنایتی که در دنیا دیده شد

رئیس انستیتو پاستور در گفت‌و‌گوی اختصاصی با «جام‌جم»: به سرعت به مسیر پیشرفت و دستاوردهای گذشته خود باز خواهیم گشت

جنایتی که در دنیا دیده شد

نیازمندی ها