انتفاضه قوی ترین عنصر برای استیفای حقوق ملت فلسطین است
ایرنا: وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی انتفاضه فلسطین را قویترین و مهمترین عنصر استیفای حقوق از دست رفته ملت مظلوم فلسطین دانست.
کد خبر: ۱۴۷۸۸۵
منوچهر متکی روزجمعه درحاشیه راهپیمایی روز جهانی قدس در گفت و گو با خبرنگاران، تصریح کرد: امروز،انتفاضه که با پیام امام راحل شکل گرفته بود، به نهال تنومند تبدیل شده است و ملت مظلوم فلسطین میتوانند به آن تکیه کنند .
متکی همچنین درمورد مقاومت ملت فلسطین گفت: روز قدس، روز یک پیمان عمومی و یک اعلام حمایت و همبستگی عمومی برای استیفای طبیعیترین حق یک ملت درمورد داشتن یک سرزمین و خاتمه آوارگی است .
وزیر امور خارجه روز قدس را روز شکست سیاست تحمیل یک رژیم غیرقانونی بر ساکنان اصلی این سرزمین توصیف و خاطرنشان کرد: روز قدس، روز ابطال اعلامیه بالفور و روز به نمایش گذاشتن وحشیانهترین برخوردهای یک رژیم تحمیلی و غیر قانونی است.
متکی اضافه کرد: امروز روح امام راحل شاهد به بار نشستن پیام روز قدس است و این انبوه عظیم جمعیت در ایران و کشورهای اسلامی نشاندهنده درست بودن پیام روز قدس و درست بودن هدفگیری مبارزین فلسطینی است.