توليد بيشتر با منابع كمتر با افزايش ضريب دانش در بخش كشاورزي

رييس سازمان جهاد كشاورزي استان، در دومين رويداد ملي فناورانه بخش كشاورزي گفت: افزايش ضريب نفوذ دانش در بخش كشاورزي باعث افزايش 30 درصدي توليد غذا در استان با وجود كاهش بيش از 30 درصدي منابع پايه آب وخاك شده است.
کد خبر: ۱۴۷۷۵۵۵

 

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومي سازمان جهاد كشاورزي استان:

دكترحسين برزگر، گفت: دومين رويداد ملي فناورانه بخش كشاورزي با هدف هدايت افكار شركت هاي دانش بنيان به استفاده بهتر از پسماندهاي بخش كشاورزي به عنوان دغدغه جدي زيست محيطي برگزار شد.

وي،با اشاره به اينكه،علي رغم اينكه به بيش از 85 درصد خود كفايي در حوزه امنيت غذايي رسيده ايم اما در حوزه تامين نهاده ها ميزان وابستگي بيشتري داريم افزود: در راستاي استفاده از دانش روز جهت توليد پيش نياز توليد كه نهاده ها هستند بايد سرمايه گذاري شركت هاي دانش بنيان در اين حوزه افزايش يابد كه در دومين رويداد ملي فناورانه بخش كشاورزي برنامه ريزي جهت افزايش سرمايه گذاري انجام شد.

همچنين، دكتر بيژن حقيقتي سرپرست مركز تحقيقات وآموزش كشاورزي ومنابع طبيعي، گفت: به مناسبت پنجاهمين سالگرد تاسيس سازمان تحقيقات آموزش وترويج كشاورزي دومين رويداد ملي فناورانه كشاورزي دانش بنيان براي حل چالش هاي بخش كشاورزي برگزار شد.

وي،بيان كرد: 30ايده به دبيرخانه رويداد ارسال گرديد كه پس از بررسي در دبيرخانه مذكور 3 ايده بعنوان ايده برتر جهت رقابت كشوري معرفي گرديدند.

علي مرشدي معاون پژوهشي مركز تحقيقات وآموزش كشاورزي ومنابع طبيعي استان، گفت: در يك ماه گذشته 30 ايده وپروژه دريافت شد كه 90 داوري انجام شد كه در نهايت در مرحله اوليه رتبه بندي انجام شد كه صاحبان 7 ايده اول دعوت شدند وايده هاي خود را مورد دفاع قرار دادندكه در نهايت 3 ايده بعنوان ايده برتر معرفي گرديدند.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها