جشنواره تئاتر لرستان آبان‌ماه برگزار می‌شود
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خبرداد:

جشنواره تئاتر لرستان آبان‌ماه برگزار می‌شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان

حافظ، هویت ملی ماست

خرم آباد-جام جم آنلاین-مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با تاکید بر انتقال مفاهیم و ارزش‌ها به نسل‌های آینده گفت: حافظ، بخشی از هویت ملی ماست.
خرم آباد-جام جم آنلاین-مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با تاکید بر انتقال مفاهیم و ارزش‌ها به نسل‌های آینده گفت: حافظ، بخشی از هویت ملی ماست.
کد خبر: ۱۴۷۶۶۹۴

به گزارش جام جم آنلاین لرستان اعظم روانشاد اظهار کرد: حافظ محبوب‌ترین شاعر ملی ماست و همه ساله شمارگان بالایی از دیوان حافظ پس از قرآن به فروش می‌رسد.
مدیرکل فزهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به اینکه حافظ، حافظه همه قرن‌هاست، افزود: پس از گذشت سده‌ها از زندگی حافظ اما او از معدود شاعرانی است که ذهن ایرانیان را مدام به خود مشغول داشته و هر کس به قدر دانش و آگاهی خویش از شعرش لذت برده و از آن بهره گرفته است.
روانشاد با اشاره به اینکه وقتی سخن از حافظ می‌گوییم تنها سخن از یک شاعر چیره‌دست و سخندان ارزشمند نیست، افزود: حافظ، بخشی از هویت ملی ماست.
روانشاد با اشاره به چهره‌های بی‌بدیل ادبیات ایران بر حفظ هویت ملی ایران تاکید کرد و گفت: یکی از راه‌های حفظ این ارزش‌ها و انتقال آن به نسل‌های آینده برگزاری این رویدادها است.
وی در پایان گفت :امید آنکه نگهبان جاوید اندیشه های ارزنده نیاکانمان باشیم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها