به گزارش جام جم آنلاین البرز، مدیرکل بهزیستی استان البرز در گفتگو با خبرنگاران گفت:چهارمین جشنواره بازیهای بومی و محلی (جام باند همتان ویژه افراد داری معلولیت) با هدف توسعه ورزش و نشاط اجتماعی به میزبانی شهرستان نظرآباد برگزارشد.
وجیهه محمدی فلاح با بیان اینکه این جشنواره در راستای توسعه بازیهای بومی محلی در مناطق روستایی تحت پوشش برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه با رویکرد تقویت و ایجاد روحیه نشاط و ورزش در بین معلولین برگزار شد افزود: شش بازی بومی محلی بنامهای هفت سنگ مهارتی، کلاس کلاس، دوز فیزیکی، دوز فیزیکی رومیزی، مچ اندازی، دال پلان در این دوره اجرا شد که در نهایت منتخبین این بازیها در مهرماه به جشنواره ورزشی و بازیهای بومی محلی کشوری اعزام خواهند شد.
مدیرکل بهزیستی استان البرز ضمن اشاره به اینکه این مسابقات در سطح استانی و با حضور معلولین شنوایی، بینایی، جسمی حرکتی و ذهنی به مرحله اجرا درامد افزود:در مسابقات کشوری سال گذشته استان البرز موفق به دریافت مدال طلا در بازی دوز فیزیکی شد.
وی ادامه داد: رویکرد توانمندسازی با ابزار ورزش یکی از رویکردهای سازمان بهزیستی است تا بوسیله آن بتواند احساس عزت نفس، خودباوری و کرامت انسانی را به افراد دارای معلولیت بازگرداند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد