به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛ علیرضا محمدی، در تشریح جزییات بازداشت 3 نفر از مسئولان مرتبط با حادثه فوت یک کارگر در معدن مس سرچشمه گفت: متاسفانه شاهد سومین حادثه منجر به فوت کارگران در ۴۰روز گذشته در شرکت مس بوده ایم و به همین علت طی بازدید از محل وقوع حادثه و بررسی وعلت حادثه سه نفر از مسئولین مرتبط با این حادثه بازداشت شدند.
وی افزود: در پی حادثه ای که درتاریخ 19شهریورماه امسال در مجتمع مس سرچشمه رفسنجان رخ داد طی بازدید میدانی از محل وقوع حادثه داشتم و ازنزدیک موضوع مورد رسیدگی قرار گرفت.
وی عنوان کرد:دراین رابطه پرونده قضایی در دادسرای عمومی وانقلاب شهرستان رفسنجان تشکیل شده است و پرونده به صورت ویژه مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.
این مقام قضایی افزود:در این حادثه قصوراتی از ناحیه شرکت پیمانکاری بوده و علت و عوامل حادثه کماکان در حال بررسی و به محض روشن شدن موضوع حتما دستگاه قضایی با افراد افراد خاطی و مقصر در این حادثه در هر سطح مدیریتی قاطعانه و با جدیت و بدون اغماض برخورد خواهد کرد.
دادستان رفسنجان تصریح کرد:شرکت های پیمانکاری موظف هستند آموزش های لازم را قبل از کار و حین کار با نظارت ایمنی انجام دهند و به طور کامل دستگاههای نظارتی با جدیت این موضوع را دنبال کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد