انتخابات میاندوره ای خبرگان و شوراها 24 اسفند برگزار می شود

واحد مرکزی خبر: رئیس شورای اطلاع رسانی وزارت کشور از برگزاری انتخابات میاندوره ای مجلس خبرگان و شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان با هشتمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در 24 اسفند خبر داد.
کد خبر: ۱۴۶۹۷۸

محمدحسین موسی پور گفت: انتخابات میاندوره ای مجلس خبرگان در استان های تهران ، آذربایجان شرقی ، ایلام و قزوین برگزار خواهد شد.
وی افزود: انتخابات میاندوره ای شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز در بیش از 160 روستا و 2 شهر کشور که در انتخابات سال گذشته نامزدهای آنان به حد نصاب نرسیده بودند یا انتخابات در آن حوزه ها ابطال شد، برگزار می شود.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر رایانه ای شدن انتخابات گفت: در این خصوص توافقاتی با شورای نگهبان صورت گرفته و این شورا کلیت موضوع را قبول کرده است ، اما ملاحظاتی درباره چگونگی برگزاری این شیوه و تضمین لازم برای سلامت انتخابات وجود دارد که این ملاحظات در آینده نزدیک ، در جلسه مشترکی بررسی خواهد شد.
وی افزود: در 4 مرحله از انتخابات از جمله نامنویسی از نامزدها، استعلام صلاحیت آنان از مراجع چهارگانه ، تعیین هویت رای دهندگان از طریق کارت و کد ملی ، شمارش آرا و بحث ماشینی شدن مطرح است که درباره 3 مرحله از آن ، توافق لازم صورت گرفته و درباره مرحله چهارم یعنی شمارش آرا، هنوز به توافقات بیشتری بین وزارت کشور و شورای نگهبان نیاز است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها