به گزارش جام جم آنلاین مازندران،یوسف نوری شامگاه جمعه در یادواره شهدای روستای پابند بخش یانه سر بهشهر اظهار کرد: آب حیات در همین احیا عند ربهم یرزقون است و شهدا در پیشگاه خداوند رزق و روزی دارند و قطعاً همان آب حیات و زندگانی بوده که آرزوی جهانیان است.
نوری گفت: شهادت وعده خداوند الهی است زیرا خداوند با شهدا معامله کرده و امنیت امروز ما به واسطه شهدا و خون شهداست.
وی خاطرنشان کرد: تولید برای ما مهم است و دارای ارزش بالایی است و پیامبر دستان یک کارگر را بوسید و مشکلات اینمنطقه هم باید برطرف شود.
استاندار مازندران با بیان اینکه اربعین را پیش رو داریم، گفت: باید تلاش کنیم که افراد بیشتری به زیارت اربعین نائل شوند و شرایط برای همگان آسان شود.
وی افزود: مازندران دیار علویان است و انشالله زیارت امامحسین (ع) در دنیا و زیارت در آخرت نصیب حالمان باشد.
نوری گفت: برای دولت جدید دعا میکنیم که با قوت کارشان را انجام و برکات کارشان بیشتر از گذشته باشد و شامل حال مردم شود و همهما در راه ولایت و شهدا باشیم.
استاندار مازندران یادآور شد: شهدا حاضر و ناظر بر اعمال ما هستند و همه ما در پیشگاه خداوند و شهدا هستیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم:
با سیدمرتضی کاظمیدینان، مدیر رادیوفرهنگ درباره زیر و بم این رادیو گفتوگو کردیم
تبیین استفاده از رهنمودهای قرآن برای حل مشکلات اجتماعی در گفتوگو با رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی