به گزارش جام جم آنلاین،مدیر جهاد کشاورزی زاهدان گفت: ۱۹ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی جدید با ظرفیت یک میلیون و ۵۵ هزار قطعه و تولید سالانه حدود شش هزار تن در این شهرستان در حال ساخت است.
شهرکی افزود: این واحدهای مرغداری با پیشرفت فیزیکی ۳۰ تا ۷۰ درصد و با سرمایه گذاری دو هزار و ۳۰۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی در حال ساخت است تا بزدوی با بهره برداری از آنها شاهد خوکفایی شهرستان در تولید مرغ باشیم.
وی بیان کرد: امسال نیز در ۲۱ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی ۶۳۴ هزار و ۲۱۰ قطعه جوجه ریزی انجام شده که با این میزان جوجه ریزی یکهزار و ۷۸ تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف شد.
مدیر جهاد کشاورزی زاهدان افزود: این شهرستان با توجه به شرایط آب و هوایی خاص در یک سال هر واحد امکان و ظرفیت پنج دوره جوجه ریزی را دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا