آغاز نصب تبلیغات اختصاصی نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پایتخت

نصب بیلبوردهای تبلیغاتی نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری  در سطح پایتخت از روز عید قربان آغاز شد.
نصب بیلبوردهای تبلیغاتی نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در سطح پایتخت از روز عید قربان آغاز شد.
کد خبر: ۱۴۶۱۴۴۵

به گزارش جام جم آنلاین از اداره ارتباطات و اموربین‌الملل سازمان زیباسازی شهر تهران، نصب بیلبوردهای تبلیغاتی نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پس از برگزاری آیین قرعه‌کشی اختصاص سازه‌های تبلیغاتی به نامزدها در سطح پایتخت آغاز شد.

گفتنی است ۲۷۰ فضای تبلیغات انتخاباتی به نامزدهای انتخاباتی اختصاص داده شده است و در مناطق مختلف پایتخت، بزرگراه‌ها، میادین و خیابان‌های اصلی تهران به صورت بیلبورد و عرشه به اجرا در می‌آید. طرح‌ها توسط ستاد انتخاباتی نامزدها با رعایت قانون انتخابات کشور طراحی می‌شود و سازمان زیباسازی در محل‌های اختصاص داده شده اکران‌ها را اجرا می‌‌کند.

ستاد نامزدهای انتخاباتی می‌توانند تا پایان وقت قانونی تبلیغات از این فضاهای تبلیغات شهری استفاده کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها