خاطره مسعود ده‌نمکی از اولین و آخرین دیدار با آیت الله رئیسی

ادیبهشت سال ۱۳۷۱ اولین دیدار بین من و آقای رییسی در دادگاه انقلاب اسلامی اتفاق افتاد .آن زمان ایشان در مقام ریاست دادگاه انقلاب و من در مقام متهم بودم.
ادیبهشت سال ۱۳۷۱ اولین دیدار بین من و آقای رییسی در دادگاه انقلاب اسلامی اتفاق افتاد .آن زمان ایشان در مقام ریاست دادگاه انقلاب و من در مقام متهم بودم.
کد خبر: ۱۴۵۷۷۶۰

بعد از گذراندن ده روز زندان انفرادی  و  مراحل بازجویی در زندان توحید و یا همان موزه عبرت فعلی که به جرم اعتراض به معضلات فرهنگی و کم کاری های دولت وقت  و البته دستگیری تعدادی دیگر که کارشان چیزی بیشتر از اعتراض بود به دفترشان فراخوانده شدم‌ بر خلاف تصورم با روی خوش به استقبالم آمد و بعد تورق پرونده گفت :اگر جایمان عوض می شد و من آنطرف میز بودم. همین کارهای اعتراضی تو را می کردم.

یکبار هم وقتی مستند فقر و فحشارا ساختم و فیلم توقیف شد و پایم به داد گاه کشیده شد ایشان را در سازمان بازرسی کل کشور دیدم. فیلم را دیده بود. می‌خواستم مستند از کجا آورده اید؟را بسازم. گفت :هنوز هم تو آنطرف میز هستی و من اینطرف و خوشحالم که بعد از ده سال هنوز  کم نیاورده ای. 

آخرین دیدارمان پس از ریاست جمهوری ایشان بود.در ضیافت افطار کنار هم نشسته بودیم.  هم قبا از افطار مشت تریبون و هم  سر سفره که مرا به  کنارش فرا خواند کلی به مسایل موجود  نقد کردم و ایشان هم مثل قبل صبورانه گوش داد و  آخرش گفت :من  نسبت به تو همان ارادت  سی سال پیش را دارم .من هم گفتم :من هم دوستتان دارم  به شما رای هم داده ام اما باز من  اینطرف میزم و شما آنطرف و قبول دارید  نقد دولت بهترین کمک به دولت است؟
گفت قبول دارم.

خدا شهید خدمت ایران را با جدشان محشور کند

خاطره مسعود ده‌نمکی از اولین و آخرین دیدار با آیت الله رئیسی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها