به گزارش جام جم آنلاین به نقل از الجزیره، دستاوردهای نیروهای مقاومت فلسطین طی امروز پر شمار شده است به طوری که از نخستین ساعات صبح امروز تاکنون رزمندگان فلسطینی چندین عملیات علیه نظامیان صهیونیست انجام داده اند.
گردانهای قسام دقایقی قبل اعلام کردند که نیروهای وابسته به این گردانها یک موشک از نوع «سام ۷» به سمت بالگرد آپاچی رژیم صهیونیستی در شمال اردوگاه جبالیا واقع در شمال نوار غزه شلیک کردند.
ساعتی قبل نیز گردان های قسام اعلام کردند که یک تانک مرکاوای ارتش رژیم صهیونیستی را در محله التنور در شرق رفح هدف قرار دادند.
این رزمندگان فلسطینی تاکید کردند که تانک مذکور از نوع مرکاوای ۴ بوده که با دوش پرتابهای یاسین ۱۰۵ هدف قرار گرفت.
گردانهای شهدا الاقصی نیز اعلام کردند که با همکاری نیروهای گردانهای جهاد جبریل، پایگاه «میگن» متعلق نظامیان صهیونیست در شرق استان مرکزی نوار غزه را هدف قرار دادند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو «جامجم» با محمدرضا باهنر عضو تشخیص مجمع تشخیص مصلت نظام مطرح شد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال