واکنش تند نمایندگان دمکرات به گزارش کاخ سفید درباره عراق

نمایندگان و سناتورهای دمکرات و جناح میانه رو جمهوری خواه درکنگره امریکا بوش را برای خروج از عراق تحت فشار قرار داده اند.
کد خبر: ۱۴۵۶۱۸

روزنامه امریکائی یو اس ای تو دی در تحلیلی با عنوان " بوش نیز از خروج نیروها حمایت کرد" در رابطه با برخورد نمایندگان و سناتورهای کنگره امریکا در رابطه با گزارش ژنرال پترائوس و کراکر نوشت مقامات ارشد کاخ سفید اعلام کردند بوش ساعت نه شب پنجشنبه طرح خود را برای خروج تدریجی 30هزار تن از نیروهای امریکائی از عراق تا اواخر تابستان اینده مطرح خواهد کرد هرچند اجرای این طرح منوط به شرایط امنیتی عراق است.
مقامات ارشد حزب دمکرات اعلام کردند خواستار خروج سریعتر نیروهای امریکائی از عراق هستند.
در این حال اعضای مجلس نمایندگان و سناتورهای امریکائی با سوالات مکرر خود رایان کراکر و ژنرال پترائوس را برای اعلام تاریخ خروج نیروهای امریکائی و نحوه و سرعت اجرای ان بشدت تحت فشار گذاشته اند.
بوش در این رابطه اعلام کرده است قبل از سخنرانی خود با رهبران دمکرات و روسای مجلس نمایندگان و سنا مذاکره خواهد کرد تا انها را برای حمایت از ادامه برنامه خود تشویق کند ولی نانسی پلوسی نماینده دمکرات کالیفرنیا و رئیس مجلس نمایندگان امریکا و هری رید سناتور دمکرات نوادا و رهبر اکثریت سنای امریکا اعلام کردند به حفظ سطح نیروهای امریکائی تا حد 130 هزار تن اعتراض خواهند کرد.
پلوسی گفت خروج سی هزار نیرو بازگشت به نقطه ای است که از انجا اغاز کرده ایم. رید نیز اعلام کرد نگران درگیر شدن امریکا در جنگی است که ممکن است ده سال ادامه یابد جان وارنر سناتور ویرجینیا با سوالات مکرر از پتریاس میپرسید ایا عمل شما باعث امن تر شدن امریکا خواهد شد که همواره با پاسخ نمی دانم پتریاس روبرو بود پتریاس سعیکرد بگوید تلاش وی برای ایجاد امنیت در عراق امری دشوار و پیچیده است که می تواند تاثیری جدی بر امنیت و ارامش امریکا داشته باشد.
کراکر نیز که سعی می کرد سناتورهای امریکائی را به صبر فراخواند در نهایت اعتراف کرد نمی تواند موفقیت در عراق را تضمین کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها