به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی معاونت صدا، پویش «معلم من» با هدف تقدیر از مقام شامخ معلم به مناسبت روز معلم و شهادت دکتر مطهری قبل از 12 اردیبهشت ماه آغاز شده است.
این پویش با هدف آشنا کردن جامعه و دانش آموزان با مقام و ارزش گذاشتن به آموزگاران و معلمان و به منظور ارتقای احترام و تقدیر از این قشر زحمتکش که با عشق و تلاش به پیشرفت و توسعه جامعه کمک می کنند، برپا می شود.
رادیو نمای پیام و آوا با برپایی این پویش قصد دارد احترام به معلمان را در جامعه ترویج بدهد. همچنین با راه اندازی پویش معلم من در پیشبرد این ایده پیش قدم شده و تلاش دارد مقام معلم را توسعه بدهد.
علاقمندان به شرکت در این پویش می توانند در پیام رسان های داخلی به نشانی radioava@ و radiopayam @ عکس هایشان را ارسال کنند.همچنین به قید قرعه جوایزی به شرکت کنندگان در این پویش اهدا خواهد شد.
هدف از این اقدام تقدیر از زحمات و تلاش های ارزنده معلمان در جامعه است که نقش بسزایی در پرورش و تربیت نسل های آینده دارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: