پذیرش ۱۵۴ خانوار در ستاد اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد

رئیس اداره تعاون و رفاه آموزش وپرورش کهگیلویه و بویراحمداز پذیرش ۱۵۴ خانوار در ستادهای اسکان استان خبر داد.
کد خبر: ۱۴۴۹۹۲۶

به گزارش جام جم آنلاین،علی سینایی گفت: از آغاز طرح اسکان نوروزی فرهنگیان تا اول فروردین ماه ۱۵۴ خانوار با جمعیتی بالغ بر ۸۴۰ نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد پذیرش شده اند. 

وی افزود: ۷ هزار و ۱۵۵ نفر روز تاکنون در ستادهای اسکان آموزش و پرورش پذیرش شده است که بیشترین آمار مربوط به شهرستان بویراحمد بوده است. 

کارشناس تعاون و رفاه آموزش وپرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: ستادهای اسکان آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد از ۲۸ اسفندماه پذیرای میهمانان و گردشگران نوروزی بوده و تا ۱۳فروردین ادامه دارد. 

سعادت ارجمند افزود: ۱۳ پایگاه با هزار اتاق در ۱۴۵ آموزشگاه برای پذیرایی از مهمانان نوروزی در سه گره الف ،ب وج پیش بینی شده است.

 
 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها